Sponsorit

Helsingin yliopisto

Valtiotieteellisen tiedekunnan kotisivut löydät täältä.

International Political Science Association (IPSA)

Lisätietoa kongressista täällä:

Nuorisotutkimusseura

Tarjoa käsikirjoitusta

Nuorisotutkimusseura julkaisee nuoria ja nuoruutta käsitteleviä kirjoja. Julkaisemme väitöskirjoja, väitöskirjan jälkeisiä monografioita, artikkelikokoelmia ja yhteiskunnallisia puheenvuoroja. Kirjoja julkaistaan kolmessa sarjassa, ja käsikirjoitukset arvioidaan julkaisusarjan arviointiprosessin mukaisesti.

Aiempiin julkaisuihimme voi tutustua julkaisulistauksessamme.

Käsikirjoituksia tai kirjaideoita voi tarjota julkaisupäällikkö Vappu Helmisaarelle.

Lisätiedot

Julkaisupäällikkö Vappu Helmisaari
vappu.helmisaari@nuorisotutkimus.fi
puh. 044 416 5312

Tieteentekijöiden liitto

Tieteentekijät – Universumin asialla

Tieteentekijät on Suomen johtava tutkitun tiedon puolustaja sekä tutkimustyön ja tieteentekemisen edunvalvoja. Olemme mukana turvaamassa korkeatasoisen tieteen tekemisen edellytysten säilymistä Suomessa.

Tieteentekijöihin kuuluu 15 jäsenyhdistystä, joissa on yli 7000 jäsentä. Jäsenistön apuna ja tukena ovat yliopistokohtaiset yhdistykset, kaksi valtakunnallista yhdistystä, kattava luottamusmiesten verkosto sekä liiton asiantunteva henkilöstö.

Jäsenistömme yleisimpiä nimikkeitä ovat yliopistonlehtori, nuorempi tutkija, väitöskirjatutkija ja tutkijatohtori – toivotamme tervetulleiksi myös apurahalla työskentelevät tieteentekijät. Vaikutamme aktiivisesti neuvottelutoiminnalla ja edunvalvonnalla määräaikaisten asemaan, nuorempien tutkijoiden tilanteeseen, tohtoreiden työllistymiseen sekä korkeakoulujen ja tieteen rahoitukseen.

Toimimme kolmella kielellä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi palvellen sekä suomalaisia että Suomessa toimivia ulkomaalaisia tieteentekijöitä. Jäsenenä saat kattavasti etuja koulutuksista ja urapalveluista aina vakuutusturvaan sekä oikeudelliseen neuvontaan.

Tutustu toimintaamme ja liity jäseneksi verkkosivuillamme osoitteessa tieteentekijat.fi

Ulkopoliittinen instituutti

Ulkopoliittinen instituutti on eduskunnan yhteydessä toimiva riippumaton tutkimuslaitos. Se tuottaa korkeatasoista tutkimusta poliittisille päättäjille, akateemiselle yhteisölle ja suurelle yleisölle. Instituutin tehtävänä on tutkia Suomen ulkopolitiikan keskeisiä teemoja: kansainvälistä politiikkaa, taloussuhteita ja Euroopan unionin asioita.

https://www.fiia.fi/