Viimeiset menneet Tapahtumat

Politiikan tutkimuksen päivät – Statsvetardagarna 2022

Vuonna 2022 päivien teemana on Sata vuotta yleistä valtio-oppia - Tulevaisuus, menneisyys, nykyisyys. År 2022 är temat för dagarna Hundra år av allmän statsvetenskap – Framtid, dåtid, nutid. In 2022, the theme of the conference is Hundred years of general political science - Future, Past, Present.

Webinaari: Miksi YK?

76-vuotiaan Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) merkitystä rauhan ja turvallisuuden ylläpitäjänä sekä ihmisoikeuksien ja kehityksen edistäjänä ei voi liikaa korostaa. Samaan aikaan YK:n toimintaan ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyy ristiriitaisia intressejä ja kilpailevia odotuksia. YK:n keskiössä ovat sen jäsenmaat, mutta yhä useammin YK:n ja monenkeskisen kansainvälisen yhteisön merkitystä korostetaan myös ruohonjuuritasolla. Webinaarissa keskustellaan YK:n arvovallasta, merkityksestä ja siitä,… Lue lisää »Webinaari: Miksi YK?

Avoimen tiedejulkaisemisen edut ja haasteet käytännössä

Tervetuloa mukaan Pro et Contra –kirjasarjan avointa tiedejulkaisemista koskevaan etätilaisuuteen, joka järjestetään keskiviikkona 24.11.2021, kello 13-16. Tapahtuma järjestetään yhdessä Helsinki University Pressin kanssa.